Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Kniespecialist Rotterdam

F3 Fysio in Rotterdam beschikt over deskundige fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van knieklachten. Met behulp van een persoonlijk en intensief behandelplan zorgen wij ervoor dat jij weer zonder pijn kunt bewegen.

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Knieklachten? Bij F3 Fysio in Rotterdam is pijnvrij bewegen de standaard

Iedere knieklacht kent een oorzaak. Jouw specialist behandelt de pijn en verandert jouw levenshouding. Deze combinatie maakt onze praktijk uniek en is de weg om klachten permanent te genezen.

Of het nu gaat om revalideren van een knieblessure (of operatie), artrose, schade aan de meniscus, kruisband letsel of een ander knie probleem, wij staan klaar om je te begeleiden bij een vitaal herstel.

Vrijblijvend advies nodig?

Weer optimaal functioneren

Oprichter Paul Veen: “Mijn team en ik hebben meer dan 10 jaar ervaring met knieproblematiek. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethoden op de gebieden van manuele therapie, sportfysiotherapie, oefentherapie en massage. Ons doel is om jouw klachten te verhelpen, jouw lichaam weer optimaal te laten functioneren en jou te leren hoe je in de toekomst klachten voorkomt.”

Songul Kas  -  Geweldig geholpen

Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

Wat is jouw klacht?

Of je nu last hebt van pijn, stijfheid of een ander probleem met je knieën, we bieden tips, advies en oefeningen om je te helpen. Lees verder om meer te weten te komen over knieklachten en hoe je deze kunt voorkomen en behandelen.

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy