Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Nekklachten? Herstel en voorkom klachten bij F3 Fysio in Rotterdam

F3 Fysio Rotterdam heeft voor iedere nekklacht een deskundige fysiotherapeut in huis. Door een persoonlijk en intensief behandelplan kun jij weer pijnvrij bewegen.

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Nekklachten verhelpen

Nekklachten kunnen veroorzaakt worden door een verkeerde houding tijdens het werk of sporten, stress of een verkeerde slaaphouding. Een stijve nek kan zelfs leiden tot hoofdpijn en vermoeidheid. Fysiotherapie helpt klachten te verminderen en zelfs te verhelpen! Onze behandeling kan bestaan uit oefeningen om de nekspieren te versterken en mobiliteit te verbeteren, massage- en rektechnieken, manuele therapie en advies over houding.

Tijdens de behandeling zullen onze fysiotherapeuten aandacht besteden aan eventuele stressfactoren die bijdragen aan de nekklachten. Door deze factoren aan te pakken, kan de kans op terugkerende klachten worden voorkomen.

Vrijblijvend advies nodig?

Sanne Karels  -  Ongekend goed

Al jaren klachten en in 3 consulten hielp Paul me er van af!

Wat is jouw klacht?

Een stijve nek, whiplash, hernia of artrose? Onze therapeuten staan voor je klaar en zullen er alles aan doen om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Met onze expertise en jouw inzet, kun je binnenkort weer genieten van een gezonde en pijnvrije nek.

Stop met het verdragen van nekpijn en maak vandaag nog een afspraak.

Lees verder om meer te weten te komen over het speciale nek- en schouderprogramma waarin je binnen 6 weken klachtenvrij wordt.

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy