Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Heupprothese - Oefentherapie na een heupprothese

Wil je revalideren na een heupprothese? Het is belangrijk om voldoende te blijven bewegen met je nieuwe heup. Wel voorzichtig! Met oefentherapie ben je zeker van herstel. Onder begeleiding van F3 Fysio Rotterdam kun je veilig bewegen. Start vandaag met revalideren en maak nu een afspraak.

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Wat is een heupprothese?

Je heup is de plek waar je bekken vast zit aan je been. Een heupprothese is een vervanging van je heupgewricht met een kunstheup. Je heupgewricht bestaat uit een ‘kom’ in het bekken en een ‘kop’ aan het dijbeen. Deze passen precies in elkaar. De heupkop en de heupkom worden vervangen bij een heupprothese. Heb je veel pijn in je heupgewricht? Je kunt proberen een heupprothese te voorkomen met oefentherapieen een gezonde leefstijl. Als dat niet helpt dan biedt een heupprothese uitkomst. Je pijn wordt vervolgens minder of verdwijnt onder de juiste begeleiding. F3 Fysio in Rotterdam biedt je deskundige begeleiding. Wij helpen je graag veilig revalideren na een heupprothese. Ons doel is jouw herstel. Contact ons vandaag voor een afspraak.

Revalideren na een heupprothese

Je vraagt je misschien af wanneer je weer mag autorijden na een heupprothese? Wanneer je weer mag sporten? Of wanneer je hobby mag uitoefenen? Revalidatie na een heupvervanging kan 3 tot 9 maanden duren. Mogelijk heb je meer of minder tijd nodig om te revalideren. F3 Fysio Rotterdam helpt je veilig revalideren. Met oefentherapie doen wij oefeningen om de pijn in je heup te verlichten. Wij helpen je jouw heup buigen. Daarnaast versterkenwij jouw spieren en verbeteren wij jouw conditie. Zo kun je steeds meer. Na verloop van tijd kun je zonder pijn al je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Start vandaag met revalideren. Contact ons vandaag voor een afspraak.

Oefentherapie artrose

Een veelvoorkomende oorzaak van een pijnlijke heup is artrose. Je gewrichten bewegen niet soepelmeer. Je botten schuren over elkaar. Klachten zijn stijfheid en pijn in je knieënheupenpolsenvingersof duimen. Met oefentherapie helpen wij je veilig bewegen en overbelasting te voorkomen.De stichting Reuma Nederland financiert onderzoek naar artrose. Hoe Artrose ontstaat is nog niet bekend. Wel verlicht een gezonde leefstijl en voldoende beweging jouw klachten. Onder onze begeleiding beweeg je veilig en word je zelfredzaam.

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy