Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

F3 Fysio Paul Veen IconF3 Fysio Paul Veen

Walenburgerweg 7, Rotterdam

4,8 169 reviews

 • Avatar Sigourney van der Linden ★★★★★ 2 maanden geleden
  Super geholpen bij F3! Ik was aan het trainen voor de marathon en raakte geblesseerd aan mijn knie. Na verplichte rust, veel oefeningen en een goed opbouwschema kon ik uiteindelijk weer hardlopen! Ik ben zo blij met de hulp en ondersteuning … lees meer die ik heb gekregen! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
 • Avatar Ard de Reus ★★★★★ 2 maanden geleden
  Mijn marathon van dit jaar is gered door de deskundigheid van F3! Fantastisch! Goede analyse over de oorzaak van mijn blessure.
 • Avatar A.C. de Weerdt ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fijne ervaring met fysio Anne-Fleur, ze is heel vriendelijk en empathisch. Onder haar begeleiding mijn enkel na verzwikking weer mobiel en sterk gekregen, en het zelfvertrouwen om weer te dansen!
 • Avatar Ofra Beenen ★★★★★ 2 maanden geleden
  Heel erg tevreden met fysiotherapeut Sacha Palsgraaf. Uitstekende fysio met aandacht. Ze heeft me binnen een paar afspraken klachtvrij gekregen..
 • Avatar Nienke Dokter ★★★★★ 2 maanden geleden
  Super tevreden over deze fysio! Ik kan altijd snel terecht en word elke keer weer goed en professioneel geholpen. Ze nemen echt de tijd en zetten zich volledig in om je zo goed mogelijk te helpen. De sfeer en gastvrijheid zijn ook fijn; … lees meer je krijgt zelfs standaard wat te drinken aangeboden bij binnenkomst.
 • Avatar Claire de Groot ★★★★★ 2 maanden geleden
  Hele fijne ervaring. Goede kennis en vriendelijk. De fysiotherapeut Fabio heeft mij erg goed geholpen!
 • Avatar Filo Gomes ★★★★★ 2 maanden geleden
  Hele fijne praktijk. De ijsbaden bij Ferdi en Oscar zijn top!!!!
 • Avatar CFO van de Toekomst ★★★★★ 2 maanden geleden
  Expertise top. Schouder luxatie . Moderne apparatuur goede begeleiding aandacht.
 • Avatar hanne hoonhout ★★★★★ 2 maanden geleden
  Super ervaring gehad met Ferdi! Ze kijken met een brede blik naar je klachten dus ook voeding en slaap worden meegenomen naast beweging
 • Avatar Didem ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik ervaar F3 Fysio als een erg fijne praktijk. Ik ben onder behandeling bij Ferdi, dit is zeker een aanrader
 • Avatar tess vdg ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik ben bij F3Fysio terecht gekomen doordat ik last van mijn knie kreeg bij het hardlopen. Super fijn geholpen door Oscar, waardoor ik met vertrouwen en zonder pijn door kan gaan met hardlopen dankzij zijn goede hulp en advies. Als het nodig … lees meer is, kom ik zeker terug!
 • Avatar Henk Van Arkel ★★★★★ 3 maanden geleden
  Met het schaatsen, had ik een blesure opgelopen. Door de supergoede behandelingenvan de fysiotherapheut en door de oefeningen thuis consequent uit te voeren, had ik maar 6 behandelingen nodig. Na 3 behandelingen, was ik alweer zover, dat … lees meer ik goed kon meedraaien met m'n schaatsploegje. Hartelijk dank Oscar!Henk van Arkel.
 • Avatar Quinten ★★★★★ 3 maanden geleden
  Fijne ervaring. Ongeveer 4 weken geleden een intake gehad vanwege een sportblessure aan mijn schouder. Nando wist snel wat er aan de hand was en heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen kreeg in mijn schouder en mijn reguliere sportroutine … lees meer op kon pakken. Nando bedankt!
 • Avatar Omar Bouaali ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik kan Paul ten zeerste aanbevelen als fysiotherapeut! Hij was altijd zeer behulpzaam, zelfs tijdens spoedmomenten stond hij klaar om te helpen. Paul nam altijd de tijd voor mij en gaf waardevolle tips en tricks. Dankzij zijn zorg verliet … lees meer …More
 • Avatar Ria de Groot ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik had een goed gevoel om voor F3 Fysio Rotterdam te kiezen en dat bleek terecht! Een vakkundige en goede behandeling en begeleiding gekregen door Sacha Palsgraaf. Goede sfeer in de praktijkruimte. Na 6 weken was mijn klacht verholpen. … lees meer Hoewel F3 Fysio niet in mijn eigen woonomgeving zit is het de iets langere reistijd wel waard.
 • Avatar Esselien Soekhan ★★★★★ 3 maanden geleden
  Mijn fysiotherapeut Anne-Fleur helpt me heel goed met de klachten!
 • Avatar Tiziana Silva ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik ben goed geholpen met mijn nek klacht, er is goed geluisterd en vakkundig gehandeld. Bijna van mijn pijn af en wordt op weg geholpen naar een preventieve houding:)
 • Avatar Bart Schouwenaar ★★★★★ 3 maanden geleden
  Erg geholpen door Ferdi, aanrader voor knieblessures.
 • Avatar Thomas Mentink ★★★★★ 3 maanden geleden
  Behandeld door Ferdi. Erg prettig ervaren. Goeie kennis en veel advies als je er zelf ook naar vraagt.
 • Avatar Quinten Haspels ★★★★★ 3 maanden geleden
  I can highly recommend this place! I came to F3 Fysio due to problems with my knee. After a few sessions my pain disappeared thanks to the excellent guidance of Fabio Dukker. The facilities are great and the staff is very friendly.
 • Avatar Daan Witte ★★★★★ 3 maanden geleden
  Top fysio! Fabio en Sem hebben me binnen enkele maanden van amper lopen naar hardlopen gekregen!
 • Avatar mattia houtenbrink ★★★★★ 3 maanden geleden
  Een mooie fisio met fijn personeel, mijn nek klachten zijn helemaal verholpen door Nando, dankjewel!
 • Avatar Jurgen Ruivenkamp ★★★★★ 3 maanden geleden
  Hele fijne fysio die met alle apparatuur je ook direct kan helpen met oefeningen. Eva heeft mij geholpen met knieklachten veroorzaakt door hardlopen. Een paar behandelingen en een aantal goeie oefeningen mee gekregen om de spieren rond … lees meer m’n knie te versterken. Ik heb nu weer goeie hoop voor de marathon 💪🏼💪🏼
 • Avatar Mounia Bensalah ★★★★★ 3 maanden geleden
  Hele fijne ervaring gehad bij F3 fysio. Ik loop al een tijdje bij Sacha voor behandeling/oefeningen voor mijn schouders nek en rugklachten. Ben erg geholpen en de pijn is ook vermindert! Hele fijne fysio, ik raad het iedereen aan.
 • Avatar Dico Krommenhoek ★★★★ 3 maanden geleden
  Behandeling voor schouderproblemen werden in de eerste instantie door de dienstdoende FT met zijn stagiaire waarschijnlijk niet goed ingeschat. Daardoor heb ik vrij lang doorgeoefend met een ontstoken slijmbeurs. Nadat Sasha ( sorry als … lees meer ik …More
 • Avatar koen schiffers ★★★★★ 3 maanden geleden
  "Uitstekende fysiotherapeut! Mijn knieklachten, die ik jarenlang had en eerder door andere fysio's liet behandelen zonder succes, werden hier correct gediagnosticeerd. Met de deskundige begeleiding en doelgerichte oefeningen ben … lees meer ik nu pijnvrij. Zeer tevreden met de zorg en expertise!"
 • Avatar sterre Venteville ★★★★★ 4 maanden geleden
  Alleen maar positief!! Bij binnenkomst altijd ontvangen met een glimlach. Ze helpen je niet alleen om fitter/sterker te worden, maar kijken ook verder dan dat. Of het nou om een eetschema gaat, ademhalingsoefeningen of wat te doen als je … lees meer …More
 • Avatar Nils Roturier ★★★★★ 4 maanden geleden
  Professionele zorg en advies gekregen voor mijn knieblessure (hardlopen). Ferdi heeft mij super begeleid: hij had de goede diagnostiek gesteld, met zorg een programma voor me opgesteld en hij heeft me constant gemonitord. Gewoonweg een … lees meer hele goede fysio.
 • Avatar Els Greeve ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ferdi is een goede fysiotherapeut.Een aanrader voor iedereen! Behalve het geven van vooral duidelijke fysiotherapeutische oefeningen en adviezen kan hij goed luisteren. …More
 • Avatar Aron Moe ★★★★★ 4 maanden geleden
  Fijne praktijk, ik ben onder behandeling bij Ferdi. Ik ben langsgekomen voor knieklachten i.v.m hardlopen en na 3 weken merk ik al aanzienlijke verbetering.
 • Avatar Hetroscodra ★★★★★ 5 maanden geleden
  De enige juiste manier om een fysio praktijk te runnen doen ze hier! Apart van alleen de constatering van waar het probleem zit, word je daarnaast nog eens actief geholpen middels oefeningen/trainingen uit te voeren als de wens daarvoor … lees meer er …More
 • Avatar Noor Masereeuw ★★★★★ 5 maanden geleden
  Al jaren liep ik bij verschillende fysiotherapeuten voor het behandelen van een whiplash. Niks leek te helpen en met pijnstilling hield ik de chronische klachten ‘onder controle’. …More
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  De enige juiste manier om een fysio praktijk te runnen doen ze hier! Apart van alleen de constatering van waar het probleem zit, word je daarnaast nog eens actief geholpen middels oefeningen/trainingen uit te voeren als de wens daarvoor … lees meer er is. Hierbij word er gelet op de juiste uitvoering en houding die je zelf dan meerdere malen moet uitvoeren zodat je het kan toepassen in je dagelijks leven. Begeleider Remco heeft me hierin dan ook erg goed begeleid. Alle problemen die ik had zijn opgelost. Helemaal top! De rest van het personeel is ook zeker behulpzaam en beleefd.
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Fijne fysiotherapeuten! Luisteren goed, geven duidelijke uitleg en zijn aardig.
 • Avatar Ruben Lentz ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dankzij Paul zijn behandeling (en oefeningen voor thuis + yoga) ben ik na jaren af van rugproblemen (vanuit een hernia) en daardoor veroorzaakte kniepijn. Ik kon zes jaar geleden nog geen 5 kilometer hardlopen maar afgelopen weekend de … lees meer …More
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Al jaren liep ik bij verschillende fysiotherapeuten voor het behandelen van een whiplash. Niks leek te helpen en met pijnstilling hield ik de chronische klachten ‘onder controle’.Was ik maar eerder naar F3 Fysio - Paul Veen gegaan. Er wordt … lees meer persoonlijk naar je gekeken, alle dagelijkse handelingen werden besproken waarom mijn probleem nog steeds de bovenhand speelde. Met passend advies, behulp van verschillende oefeningen voor in de sportschool als thuis, en een meelevende maar toch adviserende deskundige heeft Paul en zijn team mij geweldig geholpen. Ik kan dit iedereen aanraden.
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Mijn ervaring bij F3fysio met Fabio was zeer positief. Door langdurige knieklachten koos ik voor F3fysio vanwege hun holistische aanpak. Fabio's warme ontvangst en deskundige begeleiding maakten meteen indruk. De weken na de intake … lees meer omvatten doelgerichte oefentherapie en ademhalingsoefeningen, die niet alleen mijn knieën versterkten maar ook mijn algehele welzijn bevorderden (slaap, verminderd stresslevel etc.) Na de laatste sessie ontving ik een doordacht schema voor de komende periode. We zijn er nog niet, maar ik merk al een enorm verschil met 6 weken geleden! 5 sterren voor jullie professionaliteit, aandacht en natuurlijk de gezelligheid!
 • Avatar Kristel Vermeulen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dankzij Oscar ben ik goed hersteld van mijn klachten. De behandeling is helemaal op maat, de fitnesszaal is heel goed uitgerust en ze kijken voorbij je klachten. Een echte holistische aanpak!
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  I've been here for two different things and both times I have been helped with great care. All Fysio therapists I've been helped by are absolute professionals and give good advice.
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik loop een tijdje bij F3 Fysio i.v.m nek en schouderklachten. De combinatie van behandelen en oefeningen vind ik zeer fijn. Ferdi heeft aandacht voor je klachten en neemt de tijd hier ook voor. Verder een leuke en spontane team waar ik … lees meer met plezier heen ga!
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Goed geholpen door Oscar en Mitch!
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  F3 fysio is een fijne praktijk, ondanks dat het pittig is blijf ik wel terugkomen bij Ferdi
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik ben met verschillende klachten (zowel nek en rug) bij Ferdy geweest en hij heeft mij goed geholpen. Ik ben vrij snel klachtenvrij. Echt super fijn!
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dankzij Paul zijn behandeling (en oefeningen voor thuis + yoga) ben ik na jaren af van rugproblemen (vanuit een hernia) en daardoor veroorzaakte kniepijn. Ik kon zes jaar geleden nog geen 5 kilometer hardlopen maar afgelopen weekend de … lees meer Zevenheuvelenloop kunnen doen! Blijf dus niet rondlopen met je problemen maar ga langs bij F3, er is meer mogelijk dan je denkt.
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  F3 Fysio is een erg fijne praktijk, ik ben momenteel onder behandeling bij Ferdi. Ik ben uiterst tevreden over hem!
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dankzij Oscar ben ik goed hersteld van mijn klachten. De behandeling is helemaal op maat, de fitnesszaal is heel goed uitgerust en ze kijken voorbij je klachten. Een echte holistische aanpak!
 • Avatar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Deze praktijk vond ik erg goed.Ze heeft mijn knelpunten geholpen.
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Very good sport massage
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Voor knieklachten ben ik enige tijd in behandeling geweest bij F3 fysio. Het is een leuke, jonge groep fysiotherapeuten. Ik ben zeer te spreken over de begeleiding door Nando en Joran. Beiden toonden zich deskundig en erg betrokken bij … lees meer de patiënt. Bij klachten in de toekomst zal ik me hier zeker weer laten behandelen
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Hele fijne, professionele fysiotherapiepraktijk. Ik ben door Ferdi goed geholpen met rug-/schouderklachten. Door tips en adviezen zijn deze ook niet meer teruggekomen.
 • Avatar Ilias A ★★★★★ 7 maanden geleden
  De beste Fysio naar mijn weten in de regio!Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je je geen nummertje, maar een gewaardeerde patiënt wiens welzijn op de eerste plaats komt. Hun benadering van zorg is …More
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Top fysio zeker een aanrader
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel fijn en zeer professioneel geholpen door Fabio. Last van rug- en nekklachten. De behandeling gaf veel verlichting en de oefeningen voor thuis helpen ook goed.
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Hele fijne, professionele fysiotherapiepraktijk. Ik ben door Paul en Sacha geholpen. Door hun begeleiding, tips en adviezen zijn mijn klachten niet meer teruggekomen.
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Kwam met nek- en rugklachten. Paar keer langsgekomen en diverse oefeningen meegekregen van Fabio. Klachten gingen snel weg. Prettige en persoonlijke service.
 • Avatar ★★★★ 7 maanden geleden
  Vriendelijk personeel en fijne sfeer. En de fysiotherapie heeft me erg geholpen met mijn nekklachten!
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  De beste Fysio naar mijn weten in de regio!Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je je geen nummertje, maar een gewaardeerde patiënt wiens welzijn op de eerste plaats komt. Hun benadering van zorg is op maat gemaakt, waardoor elke sessie … lees meer niet alleen je lichaam helpt genezen, maar je ook mentaal sterker maakt. Daarnaast zijn de faciliteiten modern en zijn er altijd mogelijkheden voor extra hulp waarbij nodig. Verder is de praktijk netjes onderhouden en gaat het plannen van afspraken ook uiterst flexibel, met begrip voor jouw drukke schema. Tot slot heerst er echt een “familie” gevoel, en word er nogmaals echt aandacht besteed aan jou als persoon! Ik heb na ruim 7-8 afspraken echt een veel beter gevoel niet alleen mentaal, maar ook voornamelijk fysiek bij mijn rug. Kortom een echte aanrader voor verbetering zoekt in zijn of haar lichamelijke/geestelijke gezondheid!
 • Avatar ★★★★★ 7 maanden geleden
  Vier maanden revalidatie achter de rug na een (nieuwe) heupoperatie. Erg goed geholpen door Oscar; met veel aandacht en afwisseling in de oefeningen. Heel blij met hoe het nu gaat.
 • Avatar ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ik heb goed ervaring met deze fysiotherapie, met name Ferdi is een goede aanwinst, zijn manier van therapie heeft mij veel geholpen.
 • Avatar ★★★★★ 8 maanden geleden
  Problemen met de knieholte, gelijk al na eerste behandeling verbetering, kreeg ook advies mee voor oefening thuis, na nog een behandeling bij Sacha van de pijn af.Na aantal weken weer 2x terug geweest voor behandeling, vooralsnog met positief … lees meer resultaat.
 • Avatar ★★★★★ 8 maanden geleden
  Ik liep al een aantal maanden zelf aan te klooien met een pijnlijke voet en enkel. Uiteindelijk heb ik toch geluisterd naar het advies van een vriendin om naar F3 fysio te gaan. Hier ben ik geholpen door Sacha en Anne Fleur. Ze kwamen snel … lees meer tot de kern van het probleem, gaven effectieve rekoefeningen mee voor thuis (incl. de motivatie dit ook echt te gaan doen) en zorgden ervoor dat ik na drie behandelingen met een gevarieerde set aan oefeningen in kracht / stabiliteit + advies voor looptechniek de deur uitliep. Ze besteden hier zowel aandacht aan directe verlichting van klachten als preventie van een terugval in de toekomst. Eigenlijk wel jammer, want vanwege de goede sfeer en kundige begeleiding kom ik hier graag nog eens terug! (;
 • Avatar ★★★★★ 8 maanden geleden
  Goed geholpen door Nando met polsblessure
 • Avatar ★★★★★ 8 maanden geleden
  Lange tijd rond gelopen met helse pijn in mijn rug met uitstraling naar mijn linkerbeen (hernia en beknelde zenuw). Op een gegeven moment werd de pijn zo heftig dat zelfs de simpele dagelijkse dingen te veel waren.Omdat behandelingen bij … lees meer mijn toenmalige fysio niet het gewenste resultaat boden kwam ik uit bij F3 Fysio. Beste keuze die ik kon maken!Na een behandeling bij Paul kwam ik bij Joran terecht, met wie ik gelijk een klik had.De behandelingen, een combi van behandelruimte en oefenzaal, waren heel anders dan ik gewend was. Je wordt hier niet op de grote hoop gegooid, maar er wordt gekeken naar wat het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.Door Joran werd ik uitgedaagd om, binnen mijn grenzen, alles uit mezelf te halen en stap voor stap werkten we toe naar mijn herstel.De variërende (huiswerk)oefeningen, goede persoonlijke begeleiding en daarnaast ook de gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat ik eindelijk kan zegen dat ik pijnvrij ben.Ik ben Joran enorm dankbaar voor alles!!
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Top fysio,Behandeld voor rugklachtenEn 1 op 1 begeleiding door Ferry hoe technieken beter te trainen in de gym, progressie is heel snel zichtbaar zeker een aanrader
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  De afgelopen weken ben ik voor mijn rugklachten onder behandeling geweest van fysiotherapeut Joerie van F3 Fysio. Ik ben zeer tevreden over zijn hulp. Dankzij zijn sportmassages en oefeningen, ben ik binnen een paar weken helemaal van mijn … lees meer rugklachten af :)Joerie is een vriendelijke fysiotherapeut, die met plezier zijn werk doet. Ik heb hem ervaren als iemand die goed luistert en je klachten serieus neemt. Hij is geduldig en blijft je aanmoedigen wanneer je een oefening zwaar vindt (en eigenlijk stiekem wil opgeven haha).Joerie is altijd creatief in het bedenken van oefeningen en dat maakt dat een oefensessie altijd gevarieerd en nooit saai is.Verder vond ik het fijn dat er tijdens de sessies altijd een ontspannen sfeer heerste en dat er altijd ruimte was voor een grapje. Dat vind ik wel heel belangrijk, vooral omdat het leven al serieus genoeg is :)
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Experience with Fysio Paul Veen and physiotherapist Ferdi is amazing, great coach, would definitely recommend!
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Eindelijk een fysiotherapeut die weet waar hij het over heeft. Praktische methode waar je thuis ook mee aan de slag kan en fijn dat het vanuit een holistische manier wordt aangepakt.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Drie jaar lang last van mijn knie gehad waardoor ik oa niet kon rennen. Eerdere fysiotherapie mocht niet baten. Eenmaal hier was ik binnen 3.5 maand van mijn klachten af en kan ik eindelijk weer hardlopen! Mede dankzij een fijne, grote … lees meer oefenzaal waar ik mijn beenspieren kon trainen. Daarnaast sprake van een prettige bejegening.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ben sinds 1,5 jaar onder revalidatie van twee nieuwe knieën en een ontstoken schouderbladpees. Ik voel me al vanaf het begin dat ik op de goede plek ben en mezelf kan en mag zijn. Gedurende deze periode ben ik onder behandeling van fysiotherapeut … lees meer Ferdi. Ik ben uiterst tevreden over de behandeling en oefentherapie, doordat de klachten verdwijnen en ik me beter kan bewegen. Ferdi krijgt van mij een 10 met een griffel. De andere collega's zijn vriendelijk en behulpzaam.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Na de MS diagnose word ik super begeleid en getraind door Sacha en Eva. Eerst aan huis, daarna op locatie.Ze luisteren naar me, denken mee, geven advies en tips, moedigen aan maar remmen ook af waar nodig.Ze helpen me echt vooruit!
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Hele goede ervaring gehad. Binnen 2 weken van mijn knieklachten afgekomen dankzij Ferdi en zijn stagiair. Zeker een aanrader!
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ruim een half jaar heb ik lopen stunten met een hamstring blessure, na de eerste behandeling was er al direct een groot verschil. En na vier behandelingen was de klacht volledig weg. Joran nogmaals bedankt. Je hebt duidelijk verstand van … lees meer zaken. 👍
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  I started going here in November 2022 after a shoulder dislocation. Since the beginning I had a personalised recovery plan where my very friendly and knowledgeable trainer, Joran, helped me to regain the strength in my shoulder. The fysiotherapy … lees meer centre itself is flexible and only recommend the number sessions you really need based on your injury. Would highly recommend going here if you have any muscle/joint injuries.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Ik sta onder behandeling bij Ferdi Sinar. Ik wordt heel erg professioneel geholpen. Deze man weet waar die t over heeft en is kennis en praktijkmachtig. Klachten verdwijnen vrij snel, boven de normale verwachtingen.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Highly recommended! Fast response to find a slot when I needed the most, and always friendly and patient. Nando was the one who helped me: he knew exactly what to do to make my back fit again, from recovering mobility and relieving that … lees meer terrible pain to strengthening exercises for regaining confidence in my movements and preventing problems to happen again in the future
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Zeer goede ervaring bij deze fysio met deskundige therapeuten. Ik kan eindelijk weer voetballen na een langdurige pauze vanwege een enkelblessure. Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar Paul, Fabio, Joran en Nando.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Na een auto-ongeval ben ik hier terecht gekomen. Ik ben ongeveer 1.5 jaar onder behandeling en ik merk echt dat het stukken beter gaat. De behandelingen van Ferry zijn goed, professioneel, hij is betrokken en stemt goed af op de behoeften. … lees meer Er hangt een goede sfeer, iedereen is vriendelijk, er werken kundige mensen.
 • Avatar ★★★★★ 9 maanden geleden
  ik heb een voorste kruisband revalidatie. ik ben al 3 maanden onder behandeling door fysio therapeut ferdi. ik ben echt zeer tevreden! hij is heel goed en motiveert mij om het beste uit mezelf te halen. ik had geen betere fysiotherapeut … lees meer kunnen wensen. ben super dankbaar :)
 • Avatar simone ferrario ★★★★★ 10 maanden geleden
  I had a very good experience at Paul Veen Fysio. Broke an ankle in March, started fysio in May and in one month and a half I fully recovered thanks to two amazing instructors: Jurrie and Sam. Very well prepared and professional guys, I’m … lees meer very satisfied about the job done together.Cheers Simone
 • Avatar Wolf ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik ben met knieklachten gekomen, en binnen 2 weken was het opgelost
 • Avatar Ian's Family fun tv ★★★★★ 2 weken geleden
  Na ruim anderhalf jaar met rugpijn te hebben gelopen ben ik terug gegaan naar Paul en met succes zoals altijd. Voor mijn herstel koppelde hij mij aan Joran en buiten de leuke en zware oefeningen gaf mij mij na een check up een ander perspectief … lees meer dan mijn huisarts. Nu ben ik 4 dagen in de week aan het sporten en bij een pijntje de oefeningen van Joran en we kunnen weer door. Joran is een aanrader!! Prettig als therapeut en persoon. Joran, mijn dank is groot maat!!
 • Avatar Yiannis Arvanitis ★★★★★ 11 maanden geleden
  One of the best Fysio in Rotterdam! Joerie helped me recover completely from my injury. He was always joyful with plenty of exercises and stretches I can use. I really recommend it!!!
 • Avatar irene de liagre böhl-de melker ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een meesterlijke fysiotherapeute! Kent de fijne kneepjes van het vak.
 • Avatar Shubham Bhusari ★★★★★ 11 maanden geleden
  I started going here in Novemner 2022 after a shoulder dislocation. Since the beginning I had a personalised recovery plan where my very friendly and knowledgeable trainer, Joran, helped me to regain the strength in my shoulder. The fysiotherapoe … lees meer centre itself is flexible and only recommend the number sessions you really need based on your injury. Would highly recommend going here if you have any muscle/join injuries.
 • Avatar Anushka Borges ★★★★★ 11 maanden geleden
  Onder behandeling bij fysiotherapeut Ferdi voor wervelkolom klachten. Een zeer kundige therapeut, zeker een aanrader!
 • Avatar margreet terhofstede ★★★★★ 11 maanden geleden
  Eerst een zorgvuldige diagnose waar de pijn in mijn arm en schouder vandaan kwam en daarna gerichte, effectieve oefeningen. Weg pijn! Margreet
 • Avatar Zaid Safaa ★★★★★ 11 maanden geleden
  Ik kan helaas niet meer dan 5 sterren geven. Uitstekende en zeer professionele praktijk! Ben er aantal keren geweest, speciaal vanuit het noorden van Rotterdam. Zeer betrokken, vriendelijke en vooral zeer kundige fysio. Er wordt echt tijd … lees meer voor je genomen, kortom top praktijk!
 • Avatar maxime bayirli ★★★★★ een maand geleden
  Ik ben naar Paul gegaan voor een second opinion. Waar de vorige fysio een beenlengte verschil als oorzaak zag van mijn hardloopblessure en vond dat ik zooltjes en correctie nodig had, heeft Paul mijn heup rechtgezet. Na drie behandelingen … lees meer + oefeningen om mijn heup mobiel te houden, heb ik nergens meer last van. De zolen zijn diep in de kast belandt ;) Paul bedankt!
 • Avatar Liset Vliegen ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ik liep al meer dan een jaar met een vage voetblessure. Bij Paul had ik eerst de hoop dat het snel voorbij zou zijn, nadat hij mijn heupen recht had gezet. Dat bleek helaas niet het geval ondanks inspanningen van beide kanten. Eerst een … lees meer domper, maar toen ik aangaf dat ik perspectief miste kwamen we tot een oplossing. Toen ben ik een paar maanden nog intensiever gaan trainen met Sacha. Ze maakte er een sport van maakte om het leuk te maken en nieuwe 'speeltjes' in de sportschool erbij te pakken, dank je! Het duurde lang, maar intussen kan ik weer >10km hardlopen zonder gevoelige voet. Bedankt!
 • Avatar Lotus ★★★★★ een jaar geleden
  Hoii! met Merve. Ik heb hier gezien bij de youtube advertenties en ben hier gekomen voor een second opinion voor mijn (al meer dan een jaar) overbelaste knie die maar niet over ging. Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt en mijn … lees meer knie pijn is veel minder geworden! Ik ben ook afgevallen wat als bonus is natuurlijk. Sacha heeft mij heel fijn begeleid al die tijd.
 • Avatar Annie Doornenbal ★★★★★ een jaar geleden
  Oscar Roos heeft me van mijn schouderpijn afgeholpen met verschillende oefeningen. Ik vind hem fantastisch. Na de zomer ga ik naar hem terug om mijn conditie op pijl te houden.
 • Avatar Koen Kobes ★★★★★ een jaar geleden
  Na m’n VKB-reconstructie 8 maanden uitstekende fysio sessies doorlopen met Remco & Ferdi. Veel persoonlijke aandacht, afwisselende oefeningen met opbouw en tegelijkertijd de vrijheid om een deel zelf in te vullen.
 • Avatar florea daniela ★★★★★ een jaar geleden
  I had an idescribable pain in the chest area,lasting for about 4-5 years.l came to Paul somehow without any high expectations, beacause of some not very beneficial experience whith other physiotherapists. Paul assured me from … lees meer the beginning that he would help me....and look at me in a few weeks almost new! Thank you Paul , thank you Jorie, and the whole Paul Veen team. I recommend 100%
 • Avatar Jolle Verhoog ★★★★★ een jaar geleden
  Top fysiotherapeut! Ferdy heeft me goed geholpen met het versterken van m’n knie!
 • Avatar Jorinde Van Dijk ★★★★★ een jaar geleden
  Inmiddels al enige tijd bezig met een langdurig traject na meniscus operatie. Twee keer in de week heb ik oefentherapie bij Ferdi met eens in de zoveel weken een tussentijdse evaluatie. Zeer tevreden met de begeleiding die ik krijg bij … lees meer mijn herstel.
 • Avatar Sping Chan ★★★★★ een jaar geleden
  Door mijn vrouwtje geadviseerd omdat zij hier ook wordt behandeld voor haar klachten. Fijne en kundige mensen die hier werken. Nu komen we vaak samen! Voor (sport) massages vraag naar Ferdy, echt een topper!!
 • Avatar Marleen Kruijssen ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen en trainingen bij Sacha. Kundig, bemoedigend en ook realistisch helpt ze je, je doelen te bereiken. Sacha weet met een glimlach je je net dat stapje verder te laten gaan en leren omgaan met je … lees meer klachten maar ook vertrouwen te houden in verbetering. Ook het warme welkom van Vincent zorgt dat je je vertrouwt voelt in de praktijk. Dank team Paul Veen en Paul.
 • Avatar Koen Eerden ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn sportblessures zijn iedere keer weer binnen een paar behandelingen volledig opgelost!
 • Avatar alex daman ★★★★★ een jaar geleden
  Had 6 maanden lang een knieblessure en had meerdere fysiotherapeuten bezocht, maar niks mocht baten, tot ik bij Paul veen kwam; na een paar weken was mijn blessure over! Ik was geholpen door Joeri
 • Avatar A. Wildemans ★★★★ een jaar geleden
  Praktijk met een fijne energie door jonge enthousiaste en kundige therapeuten. Ik ben behandeld door Joran en zeer tevreden over zijn aanpak en behandeling...
 • Avatar Sico Kroes ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb een erg fijne fysio ervaring gehad bij Paul! Eigenlijk nog nooit naar een fysio hoeven gaan tot kort geleden vanwege mijn knie tijden het hardlopen. Paul heeft snel gevonden waar het probleem zat en met wat oefeningen en veel aandacht … lees meer ben ik goed en snel geholpen! Zeker aan te raden, ook als het je eerste keer fysio is!
 • Avatar jildi mohamad sjah ★★★★★ 4 maanden geleden
  Na klachten over mijn onderrug en heup werd ik door de huisarts doorverwezen naar de fysio, ik kwam bij de praktijk van Paul Veen terecht. Het was een verademing, ten eerste werd er geluisterd en een concrete diagnose gemaakt. Vervolgens … lees meer mocht ik o.l.v. een trainer aan de problemen gaan werken. De training werkte zeer helend. Kortom een zeer positieve ervaring in een deskundige en veilige praktijk.
 • Avatar Konstantinos Velalis ★★★★★ een jaar geleden
  Second time I visited Paul Veen for phusiotherapy in a year for problems in my shoulders due to training. The people are friendly and Paul and Nando both times worked efficiently and effectively to solve my complains in only two sessions … lees meer each time. What I most valued was the explanation and the knowledge they shared not only to treat my pained shoulder but also how to prevent any further trouble. Thanks a lot team Veen!
 • Avatar Puck Boudesteijn ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik ben een paar maanden geleden naar Fysiotherapie Paul Veen gegaan omdat ik al een tijd vage klachten had aan mijn rug en nek. Paul heeft me goed geholpen bij het verlichten van de klachten en mij tips gegeven om toekomstige klachten te … lees meer voorkomen. Vervolgens ben ik een aantal maanden langsgeweest om te trainen onder begeleiding van Joran. Hij heeft me uitstekend geholpen en veel oefeningen meegegeven die ik ook thuis kan doen om klachtenvrij te blijven. Ik raad Fysiotherapie Paul Veen van harte aan!
 • Avatar Varsha Sieuw ★★★★★ een jaar geleden
  Super fijne Fysio,Ferdie heeft me altijd goed behandeld en gemasseerd.Ik weet dat ik binnen kwam met een stijve nek en Ferdie heeft me tot nu toe goed behandeld het gaat nu veel beter met me.Ferdie is fijn persoon eenis geduldigBedankt … lees meer !!
 • Avatar Maurits Groenewegen ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met het deskundige advies van Paul met m'n knieblessure. Hij had het probleem snel te pakken met heldere uitleg. Als ik in de toekomst weer een klacht heb, kom ik zeker terug!
 • Avatar sarena sweetie ★★★★★ een jaar geleden
  Na vele fysiotherapeuten bezocht te hebben en zonder resultaat, ben ik eindelijk bij Paul beland en heel goed behandeld, door Paul en Oscar. Goede behandeling gehad na een week was ik zowat direct van de pijn af. En nog steeds in behandeling. … lees meer Heel erg bedank.
 • Avatar Youssra El Jallouli ★★★★★ een jaar geleden
  De beste fysio praktijk die ik ben tegengekomen! Ontzettend fijn geholpen door Sacha, mijn klachten zijn verholpen en daarnaast ook oefeningen en adviezen meegekregen voor de toekomst. Dikke pluim!
 • Avatar Jasper Watertor ★★★★★ een jaar geleden
  Al sinds 2009 ben ik bekend met Paul Veen. Zelf heb ik de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Den Haag gedaan en 17 jaar gym gegeven. Mijn rug is altijd al kwetsbaar geweest. Paul Veen heeft er met zijn behandelingen en niet te vergeten … lees meer oefeningen voor gezorgd dat het nu veel stabieler is dan het ooit is geweest. Ook ander klein fysiek ongemak, waaronder een geblesseerde duim door een val van de fiets en een verrekte achillespees (door het aantrekken van een sprint als je 50 bent...) zijn met volle tevredenheid behandeld. Een betrokken vakman met een mooie goed bereikbare praktijk vlakbij Rotterdam CS.
 • Avatar TheJoenee ★★★★★ een jaar geleden
  Na een lange tijd uitgesteld toch naar de fysio voor knieklachten en met groot succes. Met 9 behandelingen en oefeningen thuis is het grootste deel verholpen en ik kan zelf verder met stabiliseren.In het speciaal Fabio, bedankt! Met jouw … lees meer positieve en speelse houding heb ik het herstellen als heel prettig ervaren. Hopelijk zien we elkaar niet meer ;)
 • Avatar Sebastian Vivacqua ★★★★★ een jaar geleden
  Thank you so much Sacha Palsgraaf! I’ve had cronical back hernia for a very long time now, and I’ve received the best advice and exercises that have given me the strongest core I’ve had so far! On top of that I had early stage runners knee … lees meer last October-22 which after 3 months I’ve managed to recover super well from this as well thanks to Sacha! I couldn’t recommend her more and the team at Paul Veen. I will always return to them after what they’ve done for me. I’m super grateful about it since sporting daily is my life. Thank you thank you!🙏🏽😁
 • Avatar Esmeralda Kallenbach ★★★★★ een jaar geleden
  Joerie maakte voor mij tijd vrij nadat ik niet meer op of neer kon.Hij was helder en vakkundig in zijn uitleg over de behandleing en wat er nu precies gaande was . Na 2 weken was ik weer geheel pijnvrij en kon ik weer zonder moeite, maar … lees meer geconcentreerd de deathlift doen :-)
 • Avatar Sue-eva Eybrecht ★★★★★ een jaar geleden
  Na 2 jaar rondlopen met pijn in mijn knieën en rug, heeft Paul me hartstikke goed geholpen en ben ik na 4x langsgaan alweer bijna helemaal klachtvrij 🤩.Personeel is ook heel vriendelijk!
 • Avatar Anske Plante ★★★★★ een jaar geleden
  Ik was al een jaar aan het tobben met zooltjes, omdat er werd gezegd dat ik een doorgezakte voorvoet had. Paul zag meteen dat dat niet het geval was en dat mijn heupen scheef stonden. Dankzij de behandelingen en de oefeningen loop ik weer … lees meer gewoon zonder zooltjes. Ontzettend goed!
 • Avatar Thijs de Back ★★★★★ een jaar geleden
  Prima ervaring met Paul en zijn team! Lange tijd (±10 jaar) gelopen met zeer frequente hoofdpijn. Aantal andere fysiotherapeuten geprobeerd, zonder écht resultaat. Inmiddels bijna geen last meer! Zodra ik weer wat last heb klop ik bij Paul … lees meer aan en kan ik er weer tegenaan. Ook oefentherapie gevolgd voor dezelfde hoofdpijn en core stability, hierbij ben ik goed begeleid door Fabio. Top praktijk voor fysiotherapie. 👊
 • Avatar Rabl gaming ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben na een operatie aan mijn voorste kruisband en mijn meniscus bij fysiotherapie Paul Veen terecht gekomen. Aangezien dit revalidatietraject maanden duurt hoopte ik op hoge kwaliteit. Ik ben en word hier nog steeds geholpen door de … lees meer fysiotherapeut Ferdi Sinar waar ik zeer tevreden over ben. Hij helpt mij met goede oefeningen en ondersteunt mij goed wanneer dit nodig is. Ik ben dus zeer tevreden! 5 sterren!
 • Avatar Sabitrie Soebdhan ★★★★★ een jaar geleden
  Een erg fijne fysiotherapie praktijk in Rotterdam. Ik ben zelf onder behandeling bij fysiotherapeut Ferdi voor wervelkolom gerelateerde klachten, hij begeleid mij keurig door dit proces. Ook zijn oefentherapie sluit hier goed bij aan. Zeker … lees meer een aanrader!
 • Avatar Tatiana de Bruin ★★★★★ een jaar geleden
  Super tevreden over mijn behandelingen bij Paul. Hij weet echt wat hij doet en ik krijg praktische oefeningen mee voor thuis. Meteen mijn nichtje gestuurd met een andere klacht, ook tevreden. Dank!
 • Avatar Ema Stulgyte ★★★★★ een jaar geleden
  Een paar weken geleden, tijdens het sporten, heb ik mijn rug erg verzwikt. Ik was erg bang en zocht hulp. De volgende dag kwam ik met veel pijn in mijn rug naar de kliniek en werd heel vriendelijk begroet. Docter Paul heette me vriendelijk … lees meer welkom, hij onderzocht mijn kracht, flexibiliteit, bewegingsbereik, balans en gang, evenals een taak vol persoonlijke vragen om mijn levensstijl en dieet te begrijpen. Ik vond het volgende deel van de procedure erg leuk, omdat ik gewoon diep moest inademen en de hele tijd uitademen. Ik herinner me dat toen ik mijn rug hoorde kraken, ik veel moest lachen en meteen opluchting voelde. Ik gaf al mijn vertrouwen verder. Ik heb veel instructies gekregen over wat wel en niet aan te raden is. Ik maakte de volgende afspraak voor 4 dagen en om de week. Gisteren heb ik mijn 3e procedurekuur afgerond en ik voel me volledig hersteld in mijn gezonde zelf, ik kan werken en sporten zonder enige pijn. Ik waardeer de competentie van Paul enorm. Zeer sterke expert in zijn vakgebied. Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik raad het iedereen ten zeerste aan! Ik kom zeker terug! Groetjes,Em
 • Avatar Sarah Stam ★★★★★ een jaar geleden
  Meer dan 6 maanden last gehad van mijn schouder en heel goed geholpen bij Paul Veen. Uiteindelijk getraind en oefeningen gedaan onder begeleiding van Fabio. Een fijne ervaring en goed geholpen wat er in heeft geresulteerd dat ik klachten … lees meer vrij weg ben gegaan en nu voldoende oefeningen heb voor thuis. Ik hoop nooit meer terug te hoeven al zou ik het zo doen als het zou moeten
 • Avatar Natascha Singh ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben geadviseerd door mijn vriendin. Ze had een positieve ervaring. Ik ben nu in behandeling voor mijn onderrug en nek,Ik voel een groot verschil nu.Ik word behandeld door Ferdie hij heeft een magisch hand. Super fijn het is een aanrader. … lees meer
 • Avatar Amina Faouzi ★★★★★ een jaar geleden
  Na veel pijn in mijn rug ( door intensief sporten) heb ik op aanraden van een vriendin contact opgezocht met Paul. Ik ben echt zo blij dat ik zo snel terecht kon bij Paul. Hij heeft mij niet alleen fysiek geholpen maar ook mentaal. Goede … lees meer behandelingen en gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik mijn leefstijl ook heb veranderd en dat heeft echt een positief effect gehad op mijn herstel. Paul heeft niet alleen als intentie om je klacht te verhelpen, maar er ook voor te zorgen dat het op een langere termijn goed gaat. Ik wil Paul bedanken voor de impact die hij op mij heeft gehad. Na 5 weken ben ik klachtenvrij en kan ik volle bak weer knallen!
 • Avatar Lucas Zijl ★★★★★ een jaar geleden
  Ontzettend goed geholpen bij Paul voor zowel knie- als schouder -klachten. Bovendien wordt je niet alleen op de korte termijn goed geholpen, maar krijg je handvatten aangereikt om zelf op de langere termijn klacht vrij te blijven. Kan Paul … lees meer en zijn team aan iedereen aanraden!
 • Avatar Aldina Almeida ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb een hele fijne ervaringen met de praktijk fysiotherapie Paul Veen, ben al 2 keer heel goed geholpen, eerst van mijn knie na een lelijke val, en laatste kwam ik met heup klachten had voornamelijk behoorlijk last van pijn bij het … lees meer opstarten, na een aantal behandelingen en hoefeningen ben ik helemaal van mijn klachten af, al met al zeer tevreden.
 • Avatar Sjoerd Stok ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer aan te raden. PaulIs een deskundige therapeut die breder kijkt dan alleen een lokaal probleem/ blessure. Verder erg prettige communicatie (ook van balie medewerkers bij bv verzetten afspraak).
 • Avatar Inge Schouten ★★★★★ een jaar geleden
  Al 32 jaar last van mijn rechter heup, waardoor ook mijn knie, rug en bekken kuren gingen vertonen. Ik had vreselijke moeite met lopen en trap lopen. Ik ben al bij vele fysiotherapeuten en podotherapeuten geweest maar die gaven doorgaans … lees meer geen verlichting. Na de 1e behandeling van Paul ging het lopen gelijk een stuk beter. Ik heb nu 4 behandelingen gehad van Paul en 2x per week oefentherapie bij Ferdi. Het resultaat is geweldig. Het lopen gaat een stuk beter en ik kan zeggen dat ik voor 90% van de pijn af ben. Ik ben heel blij dat ik bij de praktijk van Paul Veen terecht ben gekomen.
 • Avatar Naömi van Pelt ★★★★★ een jaar geleden
  Goede behandeling gehad bij Paul! Had scheenbeenklachten met hardlopen, en na een aantal behandelingen, tips en oefeningen heb ik afgelopen zondag pijnvrij de halve marathon gelopen. Heel blij mee.
 • Avatar Farid R ★★★★★ een jaar geleden
  Lang last van mijn rechter schouder gehad. Diverse fysiotherapeuten gehad. Uiteindelijk bij Paul gekomen en eindelijk ben ik van mijn klachten af.Ook mijn zoon is onder behandeling voor zijn knie en dat gaat ook de goede kant op.Echt … lees meer een top praktijk en raad het iedereen aan!
 • Avatar Hanna Grobbe ★★★★★ een jaar geleden
  Paul Veen heeft mijn klachten in mijn bekkenbodem verholpen. Door goed naar mijn lichaam te kijken en de juiste behandeling toe te passen, was ik na een aantal sessies vrij van klachten. Erg fijne plek, proffesioneel en vriendelijk. Een … lees meer aanrader!
 • Avatar Nick de Veij ★★★★★ een jaar geleden
  Meerdere malen bij Paul geweest voor liesklachten. Kijkt verder dan alleen de klacht én neemt het mentale stuk ook mee. Na verschillende behandelingen bij Paul en begeleiding in de sportruimte door de verschillende fysio’s, snel van de … lees meer liesklachten afgekomen. Ik beveel Paul en zijn team dan ook zeker aan bij uiteenlopende fysieke klachten.
 • Avatar Cécile van de Ven ★★★★★ een jaar geleden
  Super goede ervaring met Paul! Hij heeft me in een week of 8 van een klacht afgeholpen waar ik al ruim twee jaar mee rond liep. Goede oefeningen voor thuis + elke 1 a 2 weken een behandeling: professioneel en heel kundig. Hij neemt de tijd … lees meer voor je en is bovendien ook erg vriendelijk. Volgende keer dat er iets scheelt kom ik zeker terug. Bedankt!
 • Avatar Carolin Vgm ★★★★★ een jaar geleden
  Paul is heel erg goed in zijn werk en weet wat hij doet. Ik liep al een half jaar met (rug)klachten toen ik bij hem kwam (net iets te snel gaan sporten na de zwangerschap). Zowel staan als zitten deed pijn. Ik had ook pijn als ik mijn rug … lees meer hol en recht maakte, ook voelde ik iets in mijn rechteronderbuik bij de lies trekken. Op een gegeven begon ik ook tintels te voelen in mijn rechterbovenbeen. Heel vervelend allemaal. Na de eerste behandeling voelde ik al verlichting. Ongelooflijk. Mijn klachten zijn inmiddels - na ongeveer 6 behandelingen - bijna over en ik ben Paul erg dankbaar hiervoor. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik geen/weinig pijn heb.
 • Avatar Laure Heij ★★★★★ een jaar geleden
  6 jaar geleden bij Paul stage mogen lopen. In deze periode veel van hem mogen leren. Hij is altijd professioneel, kundig en vriendelijk tegenover zijn patiënten. Daarnaast kijkt Paul niet alleen naar de lokale klacht, maar naar het hele … lees meer lijf. Patiënten verlaten meestal na een aantal behandeling zonder klachten het pand.Als ik last heb van mijn nek heb, ga ik altijd naar Paul, ookal zijn er diverse fysiotherapeuten dichterbij. Binnen 1 a 2 sessies zijn de klachten verdwenen.Al met al; een topper in zijn vak die ik altijd aan iedereen aanbeveel!
 • Avatar Jimi Berg ★★★★★ een jaar geleden
  Paul is een hele fijne man. Supergoed geholpen aan een blessure aan mijn rug, waar bezoeken aan 2 andere fysio's de klacht niet hebben opgelost.Je kunt hier een hele fijne combinatie hebben van behandelen en oefeningen met een begeleider. … lees meer Dit heeft voor mij erg fijn gewerkt.
 • Avatar Sophie Overmars ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer tevreden met de behandeling van Paul. Na jaren last gehad te hebben van knieklachten, is het hem gelukt om deze knieklachten te verhelpen. Erg sympatiek en geeft gedurende de behandelingen ook goed advies over leefstijl.
 • Avatar Gerda Bakker ★★★★★ een jaar geleden
  Geweldig goede ervaring bij Paul en zijn praktijk! Sinds 2014 last van hernia en uitstralingsklachten door een versleten ruggewervel. Afgelopen 8 jaar verschillende soorten therapie gevolgd, (wat altijd maar tijdelijk verlichting bracht) … lees meer en zo was ik bij de laatste optie "opereren" aangekomen. Wat ben ik blij dat ik hieraan twijfelde en bij Paul en zijn zeer professionele team terecht ben gekomen.Door de holistische benadering, persoonlijke aandacht, de behandelingen van Paul, oefeningen en de focus op gezonder leven, is mijn imuunsysteem na 3 maanden enorm verbeterd, de snelheid waarmee mijn lichaam nu herstelt is echt opmerkelijk. Ook mentaal doet het mij enorm goed de dagelijkse dingen weer pijnvrij te kunnen doen :) Wat voel je je hier trouwens welkom, de altijd vriendelijke en opgewekte Vincent die mijn afspraken regelt, iedereen is goedgehumeurd en aardig :) Laatste stuk is nu d.m.v.oefentherapie ook het sporten weer op kunnen pakken. Kortom heel dankbaar! :-)
 • Avatar marco van der valk ★★★★★ een jaar geleden
  Ik had pijn in mijn rechter knie bij het hardlopen en traplopen. Na 8 keer langs te zijn geweest, en bijna dagelijks oefeningen te doen is de pijn nu helemaal weg. Het heeft ongeveer 4 maanden geduurd voordat de pijn helemaal weg was, maar … lees meer er was gelijk al verbetering te merken. Nu kan ik een halve marathon lopen zonder pijntjes. Het blijft toch wel bijzonder.
 • Avatar Chris Idema ★★★★★ een jaar geleden
  Came in with strange pains in my knee. With clear guidance and a few sessions with Paul, the pain seems relieved and I am confident for a speedy recovery. Studio is clean & organized with friendly & knowledgeable staff.
 • Avatar Songul Kas ★★★★★ een jaar geleden
  Ik kwam bij Paul met nek/rugklachten, hij heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij luistert goed naar je klachten en behandeld je daarna niet alleen door fysio en manuele therapie te doen, maar ook een holistische aanpak waardoor je sneller … lees meer herstelt van je klachten! Daarnaast heb ik in de praktijk getraind met fysiotherapeut Sacha voor sterkere schouders en buikspieren. Helemaal top!
 • Avatar Lars ★★★★★ een jaar geleden
  Een combinatie van behandelen en sterker maken wat ik veels te weinig tegenkom bij andere fysiotherapeuten. Paul een therapeut die je behandelt en tips geeft voor een gezondere levenstijl, en Sacha (een van de verschillende fysio's) … lees meer die goede oefeningen voor thuis met je doorneemt, al je vragen wilt beantwoorden en dat alles met een brede glimlach. Een voorbeeld praktijk!
 • Avatar Linda S ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega's hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij … lees meer Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer proffesionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!
 • Avatar Ana Colina Alonso ★★★★★ 2 jaar geleden
  Onwijs goed geholpen door Paul. Na 2 jaar rond te hebben gelopen met knie- en rugklachten, kan ik nu dankzij hem weer pijnloos hardlopen. Zeker een aanrader: vakkundig, vriendelijk en effectief!
 • Avatar Y Yilmaz ★★★★★ 2 jaar geleden
  Door bij o.a. Tess Grootscholten, behandeld te worden ben ik veel bewuster wat de onderliggende oorzaak is van mijn klachten. Ik luister beter naar mijn lichaam, en kan thuis de praktische oefeningen toepassen.Dit maakt dat ik met veel … lees meer meer rust naar Fysiotherapie Paul Veen kom. Bedankt!
 • Avatar Sakshi Sharma ★★★★★ 2 jaar geleden
  I had severe back pain due to muscle spasm. Everyone at the clinic was really friendly and welcoming. Sacha was able to examine me and relief me of my pain almost instantly. Additionally, she taught me exercises I can do to maintain my … lees meer health and avoid back pain in future. I would highly recommend it to anyone looking for physiotherapy.
 • Avatar Esin Emel C ★★★★★ 2 jaar geleden
  In augustus 2021 kwam ik bij deze praktijk terecht. Ik had erge pijn in mijn onderrug, armen en vooral handen. Ik moet eerlijk zeggen dat al mijn klachten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen dankzij Ferdi 😊 van mijn nek heb ik soms last … lees meer door mijn (slaap)houding, maar na een behandeling gaat het altijd veel beter.Voorheen heb ik drie verschillende fysiotherapeuten gehad. Ferdi is de vierde en ongetwijfeld de beste. Ik blijf dus komen, al is het maar preventief.
 • Avatar Liesbeth Boerwinkel ★★★★★ 2 jaar geleden
  Fijne fysiotherapiepraktijk waar ik in drie maanden helemaal van mijn klachten af was. Combinatie van behandeling en oefeningen om mijn spieren te versterken hielp uiteindelijk perfect om van pijn in mijn onderrug en been af te komen. Dus … lees meer aanrader!
 • Avatar Koen de Wolf ★★★★★ 2 jaar geleden
  Afgelopen jaar voor een enkel en een rug blessure naar Fysiotherapie Paul Veen gegaan. Beide behandelingen werden uitgevoerd door Ferdi Sinar. Mijn ervaring is dat sommige fysio's vrij snel een blessure denken te begrijpen en dan de … lees meer verkeerde behandeling starten. Ferdi deed dit gelukkig niet en bleef tijdens de sessies ook in gesprek om te zorgen dat de fysiotherapie zo effectief mogelijk verliep. Een onwijs betrokken fysiotherapeut met een uitstekend luisterend oor. Erg dankbaar voor de goed zorg!
 • Avatar Maud Bleize ★★★★★ 2 jaar geleden
  Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon … lees meer ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.
 • Avatar Sanne Karels ★★★★★ 3 jaar geleden
  Heel enthousiast over Fysio Paul! Al jaren klachten en in 3 consulten hielp Paul me er van af. Ik was erg sceptisch na de eerste keer, want het gaat bijna té snel: in heel korte tijd doorziet hij waar je klacht vandaan komt en zet hij meteen … lees meer de behandeling in. Ik dacht dat dat niet mogelijk zou zijn, maar het tegendeel bleek waar. En dat op een holistische manier die ik nooit eerder gezien heb! Voor mijn gevoel een variatie van allerlei technieken die verbazend goed werkt.
 • Avatar Dmytro Kostiuk ★★★★★ 3 jaar geleden
  I've had a lot of problems with my body for years. At some point it was difficult for me to walk, sit, lift things with my arms. I visited other physio practitioners but they didn't really help me at all. I was going desperate.I … lees meer can't express how happy I am that I went to Fysiotherapie Paul Veen. The therapist named Tess helped me greatly. She encouraged me, showed individual approach. Her knowledge and care helped me to almost completely transform my body is just a month. Thank you Tess! It means a lot to me.
 • Avatar Claudia van Gurp ★★★★★ 3 jaar geleden
  Uitstekende fysio/manueel therapeut. Na een aanrijding liep ik inmiddels een jaar met chronische rugklachten en was ik aangemeld voor een revalidatietraject. Ipv de revalidatie bij Paul beland. Gelukkig maar!Luistert uitstekend, kan verder … lees meer kijken dan de meest voor de hand liggende behandeling en heeft mij in korte tijd pijnvrij gekregen, voor het eerst in lange tijd. Best wel unieke behandelaar in fysiotherapie land. Er is nog werk te doen met trainen maar ik ben nu al enorm tevreden. Ook fijn: ruime openingstijden.
 • Avatar Max Parmet ★★★★★ 3 jaar geleden
  1,5 jaar last van scheenbeenklachten en een korte periode van knieklachten. Paul dacht op de eerste afspraak dat de oorzaak hiervan in de bekken/onderrug zat. Hij beloofde me dat mijn knieklachten binnen een maand over zouden zijn en mijn … lees meer scheenbeenklachten binnen twee maanden.Na twee maanden behandelingen en oefeningen doen ben ik volledig pijnvrij en kan ik elke vorm van sport weer doen. Paul bekijkt je blessure vanuit het gehele lichaam en onderscheidt direct waar het probleem zit. Hij is zeer professioneel en heeft daarnaast ruime openingstijden. Ik raad Paul ten zeerste aan.
 • Avatar tahnee fraser ★★★★★ 3 jaar geleden
  Paul heeft mij heel erg goed goed geholpen met mijn nekklachten. Het is een hele fijne praktijk met kundige en vriendelijke medewerkers. Paul kijkt net wat verder tijdens je behandeling, stelt veel vragen en legt alles ook heel fijn en … lees meer duidelijk uit. Na 3,5 maand behandeling en training bij Paul Veen fysiotherapie zijn mijn nekklachten zoveel beter geworden.
 • Avatar Mariette Stroucken ★★★★★ 4 jaar geleden
  Paul heeft mij geweldig en snel geholpen met mijn arm en schouderklachten. Zelf ben ik al heel lang werkzaam in de gezondheidszorg en heb veel para-medische collega's ontmoet maar Paul is wel uniek! Vindt in zeer korte tijd de essentie … lees meer van je lichaamsprobleem en handelt daar heel effectief naar. Echt Mind Blowing!!
 • Avatar Kroes Kam ★★★★★ 5 jaar geleden
  Paul heeft mij meerdere keren ontzettend goed geholpen. Ik had al jaren last van rugklachten dit heeft hij vakkundig en binnen een paar sessies zo goed behandeld dat het zeurende gevoel nooit meer is teruggekomen. Daarnaast is Paul ook … lees meer heel vriendelijk net als zijn personeel.
 • Avatar Nicole Baars ★★★★★ 5 jaar geleden
  Paul is een zeer professionele en fijne behandelaar. Hij is zeer kundig en wist heel goed (en voor mij verrassend) vast te stellen waar mijn blessure vandaan kwam. Hij pakt ook meteen andere klachten aan waardoor ik snel pijnvrij was en … lees meer mijn klachten verbeterden. Ik kon meteen heel snel terecht en bij hoge nood meteen dezelfde dag. Op alle punten superblij met deze fysiotherapeut!

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy