Tarieven 2024

De nieuwe tarieven voor fysiotherapie in 2024 zijn bekend.

Tarieven afbeelding

Een fysio waar je op kunt rekenen

Wil je af van de pijn? Of wil je werken aan je conditie en kracht? Dat kan allemaal! F3 Fysio Rotterdam biedt jou een unieke combinatie van fysiotherapie- en trainingspraktijk. Ons team werkt hard, slim en effectief aan jouw doelen. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Zo kunnen wij je gezondheid écht verbeteren en je lichamelijke klachten verhelpen. Wij behandelen je lichaam als één geheel met de beste fysiotherapie, oefentherapie en manuele therapie.

Wat onderscheid ons?

Bij F3 Fysio benaderen wij jouw gezondheid holistisch. Wij kijken niet alleen naar een specifieke klacht maar kijken naar jouw hele levensstijl. Dit onderscheid F3 Fysio van andere fysiotherapie praktijken. Een gescheurde spier, verhoogde spanning, symptomen van een burn-out of nek- en rugklachten. Vaak lijkt het alsof deze klachten er plotseling zijn. In feite gaat hier een heel proces aan vooraf. Een proces van structurele overbelasting, zoals het te lang negeren van een gestrest gevoel, te weinig bewegen en ongezonde voeding.

Tarieven afbeelding

Contact

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

E-mail

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Tarieven afbeelding

Onze fysiotherapeuten

Wij stellen ons graag aan je voor

Tarieven afbeelding
Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer proffesionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

Linda S

Tarieven afbeelding
Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

Wendy Starreveld

Tarieven afbeelding
Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

Songul Kas

Tarieven afbeelding
Super goede ervaring met Paul! Hij heeft me in een week of 8 van een klacht afgeholpen waar ik al ruim twee jaar mee rond liep. Goede oefeningen voor thuis + elke 1 a 2 weken een behandeling: professioneel en heel kundig. Hij neemt de tijd voor je en is bovendien ook erg vriendelijk. Volgende keer dat er iets scheelt kom ik zeker terug. Bedankt!

Cécile van de Ven

Tarieven afbeelding
Afgelopen jaar voor een enkel en een rug blessure naar F3 Fysio gegaan. Beide behandelingen werden uitgevoerd door Ferdi Sinar. Mijn ervaring is dat sommige fysio’s vrij snel een blessure denken te begrijpen en dan de verkeerde behandeling starten. Ferdi deed dit gelukkig niet en bleef tijdens de sessies ook in gesprek om te zorgen dat de fysiotherapie zo effectief mogelijk verliep. Een onwijs betrokken fysiotherapeut met een uitstekend luisterend oor. Erg dankbaar voor de goed zorg!

Koen de Wolf

Tarieven afbeelding
Ik kwam bij Paul met nek/rugklachten, hij heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij luistert goed naar je klachten en behandeld je daarna niet alleen door fysio en manuele therapie te doen, maar ook een holistische aanpak waardoor je sneller herstelt van je klachten! Daarnaast heb ik in de praktijk getraind met fysiotherapeut Sacha voor sterkere schouders en buikspieren. Helemaal top!

Songul Kas