Walenburgerweg 7, Rotterdam
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Fysiotherapie Rotterdam F3 Fysio

F3 Fysio is een team van specialisten met een totaal visie; wij kijken naar de totale levenshouding en stijl en gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht. En behandelen die met de juiste innovatieve methodes alsmede een persoonlijk behandelplan.

Wij werken vanuit onze Fit Food Focus methodiek die je helpt gezond, krachtig en fit in het leven te staan.

Maak een afspraak of kies je behandeling hieronder.

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één week ingepland

Wat is Fysiotherapie?

Heb je pijn aan je spieren, gewrichten, zenuwen of banden? Of ben je herstellende van een ongeval, blessure, ziekte of medische ingreep? Dan is fysiotherapie de beste behandelmethode om je pijn te verminderen of te laten verdwijnen. Het doel van fysiotherapie is om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. F3 Fysio is een gespecialiseerde praktijk die goed raad weet met jouw klachten. Wij gebruiken verschillende oefeningen en technieken om je weer meer van het leven te laten genieten.

Vrijblijvend advies nodig?

Sanne Karels  -  Ongekend goed

Al jaren klachten en in 3 consulten hielp Paul me er van af!

Klachten verhelpen en voorkomen

Voor alle knie-, nek- en lage rugklachten, revalidatie na een blessure of operatie kun je bij ons terecht. Wij bieden behandeltrajecten aan waarin wij samen met jou intensief aan de slag gaan om jou van je klacht af te helpen.

Ook kun je bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Het doel van onze behandeling is niet alleen om de pijn te verlichten of verhelpen, maar ook om de oorzaak van jouw klachten aan te pakken. Onze fysiotherapeuten zullen je leren hoe je spieren op de juiste manier kunt gebruiken en ze zullen je oefeningen geven om de spieren te versterken. Dit zal niet alleen helpen om de huidige klachten te verlichten, maar ook om toekomstige klachten te voorkomen.

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy