Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Kniepijn - Kniespecialist Rotterdam

Heb je pijn in je knie en wil je zo snel mogelijk van je knieklachten af? F3 Fysio is kniespecialist in Rotterdam. Onder onze deskundige begeleiding verminderd of verdwijnt de pijn in je knie. Wij gebruiken de nieuwste technieken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo kun je weer gemakkelijk fietsen, lopen, springen en opstaan. Maak nu een afspraak en kom van je klachten af!

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Wanneer heb jij Kniepijn?

Heb jij een branderig of stekend gevoel in je knie? Deze pijn in je knie voel je waarschijnlijk tijdens of na een bepaalde beweging. Veel mensen hebben pijn in hun knie tijdens of na het fietsen, hardlopen, wandelen en opstaan. Wil je meer weten over jouw knieklachten? Lees dan nu verder of neem contact op met F3 Fysio, de kniespecialist van Rotterdam.

Fietsen met Kniepijn

Heb je pijn in je knie tijdens of na het fietsen? Je bent niet de enige! Fietsen of wielrennen is een prachtige sport. Je komt volop in beweging en je geniet van de natuur. Fiets je vaak of lang? Dan is de kans groot dat je kniepijn het gevolg is van overbelasting. Wil je zonder operatie van jouw knieklachten af? Met de juiste fysiotherapie verhelp je en voorkom je knieklachten. F3 Fysio is kniespecialist in Rotterdam en staat voor je klaar. Ons doel is dat jij zo snel mogelijk weer kan fietsen zonder pijn. Wij onderzoeken de oorzaak van je knieklachten en bieden de beste fysiotherapie. Ook kunnen wij je goed adviseren en begeleiden om knieklachten te voorkomen. Zo kun jij snel weer genieten van deze prachtige sport! Contact ons vandaag voor een afspraak.

Kniepijn bij Lopen

Heb je kniepijn na een wandeling? Bijvoorbeeld in het park of een van de prachtige natuurgebieden in Nederland? Je verwacht het misschien niet, maar kniepijn na een wandeling komt vaak voor. Een verkeerde wandeltechniek of ongeschikte schoenen om te wandelen zijn veelvoorkomende oorzaken. Maar er kan ook iets anders aan de hand zijn. Heb je last van kniepijn dan is het belangrijk dat je hulp zoekt. Wij kunnen jou helpen! Met de beste begeleiding kun je snel weer pijnvrij lopen. F3 Fysio in Rotterdam is kniespecialist en biedt jou deskundige begeleiding. Wij verhelpen de pijn in je knie en geven je adviezen om knieklachten te voorkomen. Zo kun jij snel weer pijnvrij een lange wandeling maken of je dagelijkse bezigheden oppakken. Contact ons vandaag voor een afspraak.

Kniepijn bij Opstaan

Heb je kniepijn bij het opstaan of gaan zitten? Dan is de kans groot dat je knie is overbelast. Je knie is de schakel tussen je boven- en onderbeen. Je knie gebruik je dagelijks bij het lopen, springen, hurken, zitten en opstaan. Maak je verkeerde bewegingen of doe je bewegingen te vaak dan is de kans op overbelasting groot. Maar er kan ook iets anders aan de hand zijn. Heb je last van kniepijn dan is het belangrijk dat je hulp zoekt. Wij kunnen jou helpen! Met de beste begeleiding kun je snel weer pijnvrij opstaan en gaan zitten. F3 Fysio in Rotterdam is kniespecialist en biedt jou deskundige begeleiding. Wij verhelpen de pijn in je knie en geven je adviezen om knieklachten te voorkomen. Zo kun jij snel weer pijnvrij bewegen. Contact ons vandaag voor een afspraak.

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy