Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Oefentherapie Rotterdam en omgeving

Op zoek naar de beste oefentherapie in Rotterdam en omgeving? Wij staan voor je klaar! Veilig bewegen is voor veel mensen niet gemakkelijk. Vaak sluipt er onbewust een manier van bewegen of houding in die niet goed is voor je lijf. Vanwege ziekte kan het ook moeilijk zijn voor jou om veilig te bewegen. Gelukkig kunnen wij je helpen. Maak een afspraak via de onderstaande knop!

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Wat is oefentherapie

Ben je aan het revalideren? Of heb je klachten veroorzaakt door een verkeerde lichaamshouding, verkeerde bewegingspatronen of door ziekte? Dan is oefentherapie de beste behandelmethode voor jou. Oefentherapie is gericht op het verminderen, behandelen en voorkomen van jouw klachten. Als je moeilijk kunt bewegen kunnen wij jou goed begeleiden met oefentherapie. Ook geven we tips voor de beste lichaamshouding en betere bewegingspatronen.

Oefentherapie bij COPD

Heb je COPD en wil je meer lichaamsbeweging, maar ben je bang dat je het benauwd krijgt? Wij begrijpen dat je het eng vind om je in te spannen. Gelukkig kunnen wij je helpen! F3 Fysio Rotterdam is aangesloten bij het COPD netwerk en het Claudicationetwerk. Ons team bestaat uit de beste oefentherapeuten om jou te begeleiden bij bewegen en ademhalen. Wij kunnen je helpen op verschillende locaties in Rotterdam. Met onze begeleiding zullen je dagelijkse bezigheden je steeds gemakkelijker afgaan.

Oefentherapie met een strippenkaart

Met de aanschaf van een strippenkaart kan je gebruik maken van 10 sessies bij F3Fysio in Rotterdam. Klik hier voor de actuele tarieven. Dan graag zo instellen dat je dan op de tarieven pagina komt. Je kunt jouw kaart gebruiken wanneer je wilt. Hoe vaak je komt, bepaal je zelf. Maak wel een afspraak voor een sessie, zodat je verzekerd bent van begeleiding. Een losse strippenkaart schaf je aan bij de balie aan de Walenburgerweg 7 in Rotterdam. Je betaalt geen inschrijfkosten of lidmaatschap.

  • Wij analyseren zorgvuldig je beweeggedrag en houding.
  • De behandeling is erop gericht zodat jij snel weer gemakkelijk en veilig kunt bewegen.
Wendy  -  Super!

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering.

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy