Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Dry Needling In Rotterdam en omgeving

Op zoek naar de beste Fysiotherapie in Rotterdam? Wij staan voor je klaar! F3 Fysio is de specialist voor het behandelen van jouw knieklachten, nekklachten of rugklachten. Wij helpen je graag bij het optimaal laten functioneren van jouw lichaam.

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Wat is dry needling?

Tijdens een dry needling behandeling triggert de fysiotherapeut de spieren met één droge naald door kortdurend bewegingen te maken binnen de spier. Hierdoor raken de spierverhardingen en verkrampingen, ook wel de triggerpoints genoemd, snelen langdurig ontspannen zodat u minder pijn en hinderervaart.Het inactiveren van de triggerpoint door dry needling kan snel pijn laten verdwijnen bij bepaalde acute pijnklachten en kan de strakke band in de spier meerdere uren of dagen laten ontspannen en daardoor therapeutische technieken (zoals rekken of andere handgrepen) mogelijk maken.

De behandeling

Nadat bevestigd is dat dry needling een passende methode is voor uw klachten en u zich er zelf ook prettig bij voelt, wordt er als allereerst de triggerpoints in kaart gebracht. Hierna kan de behandeling beginnen. Meestal wordt de behandeling meermaals uitgevoerd.

Omdat ons doel is om u blijvend van uw klachten af te helpen, geven we u handvatten mee om mee verder te gaan na de behandeling, of tussen de behandelingen door. Hierbij kunt u denken aan oefeningen om uw kracht aan te sterken, of adviesover uw houding wanneer u bijvoorbeeld zit of staat. Op die manier komen de knopen niet meer zomaar terug en kunt u pijnvrij blijven bewegen.

Sanne Karels  -  Ongekend goed

Al jaren klachten en in 3 consulten hielp Paul me er van af!

Bij welke klachten?

  • Bewegingsbeperking
  • Coördinatiestoornis
  • Krachtverlies
  • Stijfheid

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy