Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Knieartrose klachten: kniepijnvrij binnen 6 weken

De kniegewrichten brengen ons van A naar B en maken het mogelijk om te dansen, te springen en te rennen. Helaas zijn ze ook gevoelig voor slijtage. Knieartrose is een veelvoorkomende aandoening waarbij het kraakbeen in de knie verslechtert. Dit kan leiden tot pijn, stijfheid en zelfs verminderde mobiliteit.

Binnen zes weken blijvend klachtenvrij!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Waarom een intensief 6 weken programma?

Leefstijlveranderingen spelen een belangrijke rol bij het verminderen van de symptomen van knieartrose. Door middel van een gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en aanpassingen in dagelijkse activiteiten kan de belasting op de knieën worden verminderd en de kwaliteit van leven worden verbeterd. Wil je daadwerkelijk een gedragsverandering teweegbrengen? Dan moet je 6 weken aan de bak. Neurologisch gezien is het aanleren en herhalen van nieuw gedrag een proces dat tijd vergt. Zo duurt het minimaal 6 weken voordat het brein gewend raakt aan veranderingen.

Vernieuwend knieartrose traject bij F3 Fysio

Het belangrijkste bij artrose is blijven bewegen. Met fysiotherapie en oefentherapie helpen wij je activiteiten weer op te bouwen. Onze therapeuten maken het verschil op het gebied van leefstijl en voeding en kijken naar het lichaam als geheel. Door deze methodiek kunnen wij jouw klacht effectief aanpakken én voorkomen.

Meld je aan voor het programma

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wist je dat fysiotherapie en oefentherapie bij artrose wordt vergoed vanuit de basisverzekering? Afhankelijk van jouw zorgverzekering krijg je tot 12 behandelingen gedurende 12 maanden therapie bij knieartrose vergoed. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar voor actuele informatie over vergoedingen.

Wil je kennis maken met onze Fit Food Focus methodiek?

Je kunt deze methodiek inzetten bij het verminderen van knieartrose klachten. Bijvoorbeeld als hulpmiddel om jouw leefstijl te veranderen. Het programma kun je bekijken via https://fitfoodfocus.nu.

*Let op deze methodiek staat los van het 6 weeks behandeltraject.

Benieuwd naar onze andere 6 weken programma's?

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy