Wist jij dat je bij ons ook gebruik kunt maken van medische fitness? Wil je meer bewegen maar kun je hier wat begeleiding bij gebruiken? Ben je aan het herstellen van lichamelijke klachten en wil je een persoonlijk trainingsplan volgen om dagelijkse activiteiten te blijven uitvoeren? Wij vertellen jou hoe je bij ons aan jouw doelen werkt.

Bij medische fitness train je in onze oefenzaal onder begeleiding van onze therapeuten. Wij helpen jou op een verantwoorde manier bewegen en je conditie, belastbaarheid op de spieren en algehele gezondheid te verbeteren. Hierdoor zul je tevens sneller van eventuele klachten af komen. Doordat je in de praktijk traint kunnen wij jou assisteren bij de oefeningen en adviseren en bijsturen. Je krijgt weer vertrouwen in je lichaam tijdens het bewegen.

Wanneer kun je gebruik maken van medische fitness?

  • Werken aan fitheid voor of na een operatie

  • Herstel na ongeval of ziekte

  • Bewegen met een chronische aandoening

  • Werken aan je gezondheid tijdens ziekte

  • Vertrouwen krijgen in je lichaam tijdens bewegen

Vergoeding medische fitness

Uit de basisverzekering is er geen vergoeding voor medische fitness. De aanvullende verzekering biedt soms een vergoeding, deze vergoeding is echter vaak beperkt. Het gaat in de meeste gevallen om een vergoeding voor het inschrijfgeld. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar.

Fitness bij F3 Fysio

Dat betekent natuurlijk niet dat je niet bij ons terecht kunt! Als je onder begeleiding van onze therapeuten wilt trainen koop je de strippenkaart of het abonnement voor oefensessies. Trainen kan tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag.

Wat zijn jouw doelen? Neem contact op voor een intake: 010 – 210 83 99.

Meer informatie over de tarieven en de voorwaarden vind je hier.

Fysiotherapie praktijk elke zaterdag open

F3 Fysio in Rotterdam Centrum (achterkant Centraal Station) is nu ook elke zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Kom langs en wij kijken samen met jou naar een persoonlijk trainingsplan waarin wij kunnen werken aan het verbeteren van jouw gezondheid.

 

Neem contact op voor een afspraak via 010-210 83 99.