Heb jij geen aanvullende verzekering maar wil je toch gebruik maken van fysiotherapie behandelingen? Je kunt bij ons terecht!

Vergoeding fysiotherapie

Fysiotherapie wordt alleen vergoed vanuit de basisverzekering als je een chronische aandoening hebt die op de chronische lijst staat. Ook dan moet je de eerste 20 behandelingen zelf betalen. Als je geen chronische aandoening hebt en onder behandeling gaat bij een fysiotherapeut kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Afhankelijk van jouw zorgverzekering krijg je 6 tot 52 behandelingen vergoed.

Je betaalt met een aanvullende verzekering echter ook voor zorg waar je misschien nooit gebruik van maakt en je premie kan hoger zijn dan dat je vergoed krijgt.

Strippenkaart

  • Strippenkaart 6 behandelingen: €200
  • Strippenkaart 9 behandelingen: €300
  • Strippenkaart 12 behandelingen: €400

Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart en abonnement voor oefensessies. Tijdens de oefensessies doe je oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut in de oefenzaal.

Meer informatie over de tarieven en de voorwaarden vind je hier.

Heb je vragen over de strippenkaarten en het abonnement? Neem contact op: 010 – 210 83 99.

Waarom fysiotherapie bij Paul Veen?

Bij F3 Fysio benaderen wij jouw gezondheid holistisch. Wij kijken niet alleen naar een specifieke klacht maar kijken naar jouw hele levensstijl. Dit onderscheidt F3 Fysio van andere fysiotherapie praktijken. Een gescheurde spier, verhoogde spanning, symptomen van een burn-out of nek- en rugklachten. Vaak lijkt het alsof deze klachten er plotseling zijn. In feite gaat hier een heel proces aan vooraf. Een proces van structurele overbelasting, zoals het te lang negeren van een gestrest gevoel, te weinig bewegen en ongezonde voeding.

Fysiotherapie praktijk elke zaterdag open

F3 Fysio in Rotterdam Centrum (achterkant Centraal Station) is nu ook elke zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Kom langs en wij kijken samen met jou naar een geschikt behandelplan waarin wij kunnen werken aan het verhelpen van jouw klachten en het verbeteren van jouw gezondheid.

 

Neem contact op voor een afspraak via 010-210 83 99.