Ondanks de maatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mag de fysiotherapie van het RIVM haar deuren openhouden. Dit klinkt misschien vreemd, want we zijn toch immers fysiek in contact met mensen? Dat klopt. Daarom legt F3 Fysio uit waarom het noodzakelijk is dat onze deuren voor u blijven openstaan.

Op dit moment staat er een enorme druk op ons zorgpersoneel. Om hen te ondersteunen in de strijd tegen het coronavirus willen wij onze hardwerkende collega’s ontlasten waar mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een acute klacht aan het bewegingsapparaat? Weet u zich geen raad over wat te doen? Aarzel dan niet om ons te bellen! Aan de hand van telefonisch contact kunnen wij u te woord staan over uw klachten. Wij kunnen u advies geven over wat te doen in de acute fase en of het noodzakelijk is dat u gezien wordt door andere medici.

Heeft u geen acute klacht, maar is beweging voor u van cruciaal belang? Of zat u net midden in een revalidatieproces? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Samen kunnen we kijken hoe u thuis in beweging kan blijven. Op die manier zorgen we er samen voor dat mensen langer thuis kunnen blijven en ontlasten we het zorgpersoneel. Samen staan we sterk!