Je zit er midden in, hebt er één gehad, hebt een partner of een werknemer die het heeft. Bijna iedereen heeft direct of indirect te maken (gehad) met een burn-out. Het is ook niet raar, want in de westerse wereld waarin we steeds meer prikkels, drukte en haast ervaren op dagelijkse basis is het vinden van balans en rust een enorme uitdaging. Lees verder…

De eerste stap in het proces is bewustwording. Het toegeven dat je opgebrand bent kan namelijk voelen als falen. Wanneer deze dappere stap is genomen, bestaat de kans dat je hulp gaat zoeken. Wat voor hulp heb je nodig? Waar F3 Fysio van overtuigd is, is dat het bij herstel gaat om de balans tussen lichaam en geest. Het probleem begint namelijk bij het feit dat we steeds meer in het hoofd gaan zitten en daardoor minder gevoelig worden voor de signalen van het lichaam. Dus naast gesprekken met een coach of psycholoog om je gedachten te ordenen, is de fysieke gezondheid van onschatbare waarde.

Door weer in contact te komen met het lichaam doormiddel van te sporten maak je fijne stofjes aan zoals endorfine en dopamine welke invloed hebben op je energieniveau, emotie, denkvermogen en geheugen. F3 Fysio gaat samen met jou kijken naar wat de conditie is van het lichaam en wat je nog wèl kunt en wilt. Zo wordt er samen een behandelplan gemaakt. Er wordt een combinatie aangeboden van fysiotherapie en persoonlijke begeleiding.

Wil je begeleid werken aan je energiebalans? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat je wensen zijn zodat we een behandelplan kunnen opzetten.

Fysiotherapie behandelingen worden afhankelijk van je (aanvullende) verzekering vergoed.

Heb je overdag weinig tijd? Onze flexibele werktijden in de avond en het weekend maken het mogelijk om een afspraak te maken.