Bezorgen je lichamelijke klachten je onrust en stress? Is er sprake van een acute klacht of loop je er al een langere tijd mee rond? Wij vinden het als team belangrijk dat je met een klacht snel terecht kan. Bij F3 Fysio kun je daarom zowel overdag als in de avonduren terecht. Ook op de zaterdagochtenden zijn wij geopend. Maar wat als je nu zaterdagmiddag of zondag een acute blessure oploopt of met een dringende vraag zit?  

Ook in dat geval vinden wij het belangrijk dat je snel de juiste hulp ontvangt. Een acute blessure of verandering in het beloop van een klacht kan paniek, onrust of angst opleveren. Dit is vaak het gevolg van onwetendheid over wat er aan de hand is en hoe je het best kunt handelen. Bij echte nood zijn wij daarom in het weekend buiten de openingstijden telefonisch bereikbaar. Als team vinden wij het namelijk belangrijk dat er gedacht wordt in mogelijkheden en dat cliënten niet beperkt worden door onze openingstijden.  

Aan de hand van een korte telefonische screening kunnen wij je van advies voorzien. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij je bijvoorbeeld adviseren om eerst langs de eerste hulp of huisarts te gaan. Of wij kunnen advies geven over wat te doen in de acute fase en -indien noodzakelijk- kunnen we je zo spoedig als mogelijk inplannen en zien in de praktijk. De ervaring leert vaak dat geruststelling, kennistoename en adviezen al een hoop onrust kan wegnemen.  

Dus! Heb je acute klachten en/of paniek in het weekend? Aarzel dan niet om ons op te bellen! Wij proberen altijd zo snel als mogelijk terug te bellen. Samen kan er dan bepaald worden of het nodig is om snel in de praktijk af te spreken of dat een andere zorgprofessional ingeschakeld moet worden.