Tijdens corona kun je met een aanvullende verzekering voor fysiotherapie ook gebruik maken van onze online fysiotherapie. F3 Fysio biedt jou een effectieve behandeling voor je klachten met bewezen technieken. Het maakt niet uit of je jouw behandeling voortzet of start. Vraag je jezelf af: waarom zou ik kiezen voor online fysiotherapie? Goede vraag! Zie hieronder de 10 redenen waarom online fysiotherapie helpt.

Reden #1 – Online fysiotherapie: veilig vanuit je eigen huiskamer

Je kunt bij ons je behandeling voorzetten of starten met online fysiotherapie. Dit doe je veilig vanuit je eigen woonkamer. Gemakkelijk op de computer, mobiel of tablet. Zo kunnen wij jouw klachten onderzoeken en verhelpen. Wij geven je instructies, huiswerk en tips, zodat je snel hersteld.

Reden #2 – Online en wanneer het jou uitkomt

Wil je een online consult na het sporten? Voor de start van je werkdag? In je pauze of na je werk? Dat is allemaal geen probleem. Wanneer het jou uitkomt. Wij zijn flexibel en staan voor je klaar. 

Reden #3 – Online fysiotherapie: helpt je omgaan met stress en spanning

Heb je last van stress, angst of spanning? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben nu last van vervelende gevoelens. Wij kunnen jou helpen om te gaan met deze gevoelens, zodat je meer kunt ontspannen. Met onze begeleiding kom je tot rust en kun je meer aandacht schenken aan wat je belangrijk vind.

Reden #4 – Goede lichaamshouding tijdens thuiswerken

Met al dat thuiswerken is een goede lichaamshouding belangrijker dan ooit. Voorkom nek-, schouder- en rugklachten. Wij kunnen je helpen met het aanpassen van je werkplek. Samen zorgen wij ervoor dat jij een goede lichaamshouding aanneemt tijdens het thuiswerken.

Reden #5 – Online fysiotherapie: verbeterd jouw mobiliteit

Vooral nu is het belangrijk dat je blijft bewegen. Heb je een blessure? Met online fysiotherapie helpen wij je sneller herstellen. Wij geven je instructies en kijken met je mee of je deze goed uitvoert. Ook kunnen wij je helpen met het mobiliseren van je rug, nek, schouder, heup en bekken.

Reden #6 – Online fysiotherapie: Verminderd jouw pijn

Met online fysiotherapie kunnen wij jou helpen de pijn te verminderen. Je kunt vertellen of laten zien waar je de pijn voelt. Met passende instructies en tips zorgen wij er samen voor dat je gemakkelijker en pijnloos je dagelijkse activiteiten kunt doen.

Reden #7 – Online en persoonlijk

Ook online bieden wij jou een persoonlijke aanpak. Het is voor ons belangrijk dat jouw herstel niet stopt vanwege corona. Wij bieden jou dezelfde aandacht en expertise als in de praktijk. Je zult het verschil amper merken.

Reden #8 – Hoogopgeleide fysiotherapeuten

In tegenstelling tot sommige amateur fysiotherapeuten op bijvoorbeeld YouTube, krijg je bij ons begeleiding van hoog opgeleide fysiotherapeuten. Wij hebben de papieren en de ervaring in huis om jou de beste online fysiotherapie te bieden!

Reden #9 – Wij kunnen met je meekijken

Waar je ook bent, wij kunnen met je meekijken via de mobiel, tablet of webcam. Je kunt laten zien waar de pijn zit. Wil je weten of je een goede houding aanneemt achter je bureau? Dan kun je laten zien hoe je werkt. Wij bieden je op maat advies voor een goede werkhouding. Wil je dat wij meekijken bij een bepaalde oefening? Dat kan ook!

Reden #10 – Online fysiotherapie: eerste consult is gratis!

Ervaar al deze voordelen zelf met online fysiotherapie. Probeer het uit, het eerste consult bij F3 Fysio is gratis.

Ben je enthousiast? Of wil je meer weten? Bel of app 06-28532059!