Hoog beoordeelde praktijk

Lees hier wat onze klanten vertellen

Wij streven naar 100% klantentevredenheid en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Lees hieronder wat onze klanten vertellen of contact ons vandaag!

Reviews: onze klanten vertellen…

Ik had last van hoofdpijn en pijn in de nek en schouders. F3 Fysio heeft mij ontzettend goed geholpen! Ik merkte na één behandeling al meteen verschil. Daarnaast voel ik mij erg op mij gemak bij mijn fysiotherapeut. Voorheen wisselde ik elk jaar van praktijk, omdat ik niet helemaal tevreden was. Nu niet meer, als ik een klacht heb dan contact ik F3 Fysio!

Maybel (27)

F3 Fysio heeft mij meerdere keren ontzettend goed geholpen. Ik had al jaren last van rugklachten dit is vakkundig en binnen een paar sessies zo goed behandeld dat het zeurende gevoel nooit meer is teruggekomen. Daarnaast is het personeel ook heel vriendelijk.

Margo (37)

Paul is een zeer professionele en fijne behandelaar. Hij is zeer kundig en wist heel goed (en voor mij verrassend) vast te stellen waar mijn blessure vandaan kwam. Hij pakt ook meteen andere klachten aan waardoor ik snel pijnvrij was en mijn klachten verbeterden. Ik kon meteen heel snel terecht en bij hoge nood meteen dezelfde dag. Op alle punten superblij met deze fysiotherapeut!

Nicole

F3 Fysio heeft me perfect geholpen met mijn problemen. Er wordt de tijd genomen, uitgelegd wat er aan de hand is en je wordt goed betrokken in de behandeling.

Jelle

F3 Fysio heeft me binnen een paar weken afgeholpen van een zere knie en heup en daardoor loop ik weer als vanouds. Daar ben ik erg blij mee!

Marinel

Helaas woon ik niet in de buurt, maar voor de behandelingen van F3 Fysio rij ik graag wat extra kilometers!! Via positieve verhalen van kennissen bij deze nieuwe praktijk terechtgekomen. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn heupklachten zijn aangepakt en nu ik een peesontsteking in mijn schouder heb ben ik “met plezier” teruggekomen!

Wil

Na een groot ongeluk, 4 weken in coma, vele breuken en een ontzettend groot trauma, heeft Paul Veen er voor gezorgd dat ik weer goed kan functioneren in de maatschappij. Voor mij is hij een buitengewoon kundige fysiotherapeut en ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.

Frans

Last van uw rug, schouders, knie of andere bewegingsklachten?