Walenburgerweg 7, Rotterdam  (Noord)   |   Boompjes 526, Rotterdam  (Centrum)
Doordeweeks 8.00 - 20.00   |   Zaterdag: 9.00 – 17.00

Knie revalidatie - Kniespecialist Rotterdam

Wil je revalideren na een knieoperatie, ongeval of blessure? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! F3 Fysio is dé kniespecialist van Rotterdam. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om je te helpen revalideren. Samen werken we aan jouw stabiliteit, mobiliteit, spierkracht, conditie en coördinatie. Ons doel is dat je zonder pijn je dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Wij helpen jou zo snel mogelijk revalideren, maar voorkomen dat jij jezelf forceert. Maak nu een afspraak en start met revalideren.

Wij hebben alle kennis in huis!

Aangesloten bij 97% van de verzekeraars

Geopend tot 20.00 uur en op zaterdag

Afspraak binnen één dag ingepland

Revalidatie Nieuwe knie

Wil je revalideren na een knieoperatie, ongeval of blessure? Dan ben je bij het juiste adres! F3 Fysio is de kniespecialist van Rotterdam. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om je te helpen revalideren. Samen aan jouw stabiliteit, mobiliteit, spierkracht, conditie en coördinatie. Ons doel is dat je zonder pijn je dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Wij helpen jou zo snel mogelijk revalideren, maar voorkomen dat jij jezelf forceert. Maak nu een afspraak en start met revalideren.

Revalidatie Knieblessure

Heb je een knieblessure? Dan is het belangrijk dat je contact opneemt met je fysiotherapeut. Vaak ontstaan blessures tijdens het sporten. Door een onverwachte beweging of door overbelasting. Je knie vormt de schakel tussen je boven- en onderbeen. Sport je vaak of lang? Dan vangt je knie het gewicht van je lichaam op bij elke stap, trap of sprong die je maakt. Soms gaat er iets mis waardoor je een blessure oploopt.

Revalidatie na Ongeval

Heb je pijn in je knie na een ongeval of verkeersongeval? Heel vervelend dat je dit hebt meegemaakt! Wij kunnen je helpen met revalideren. F3 Fysio is de kniespecialist van Rotterdam. Ons doel is dat je zo snel mogelijk weer kan lopen, fietsen en opstaan zonder pijn of krukken. Herstel heeft tijd nodig, maar onder onze deskundige begeleiding wordt jij zelfredzaam. Na verloop van tijd heb je ons niet meer nodig! Wij geloven in jouw kracht. Contact ons vandaag voor een afspraak en start met revalideren!

Kniespecialist Rotterdam

  • Nieuwste Technieken
  • Deskundige Begeleiding
  • Hoogopgeleide Fysiotherapeuten

Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen van Google

Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

— Linda S

Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

— Songul Kas

Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

— Wendy Starreveld

Lees alle beoordelingen

Whatsapp met ons

Stel je vraag direct aan een
professionele fysiotherapeut.

Chat met ons

Bel ons

Maak online een afspraak
of bel naar 010–2108399.

Bel 010-2108399

Stuur een e-mail

Stuur een mail en krijg
binnen 24 uur antwoord.

Stuur een e-mail
Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Argonautenweg 31e
3054 RP Rotterdam

Boompjes 526
3011 XZ Rotterdam

E-mail of bellen

Neem contact op

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks: 08.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

© 2024 F3 Fysio   |   Website by Presskit Media & Studio Redefined   |  Privacy policy